Balandžio viduryje startavusio projekto ĮmoniųGidas.lt duomenų bazėje jau sukaupta 80 tūkst. Lietuvos įmonių ir organizacijų. Anot projekto koordinatoriaus Mindaugo Leipos, nors projekto vystymas dar tik įgauna pagreitį, jau dabar juntamas nemažas verslo bendruomenės dėmesys.

“Nors gyvuojame dar tik mėnesį, tačiau jau sulaukėme kelių dešimčių prašymų įtraukti vieną ar kitą įmonę į katalogą ar atnaujinti informaciją. Tikimės, kad projektas leis įmonėms užmegzti kontaktus su potencialiais pirkėjais ar būsimais partneriais“, – teigė jis.

Anot jo, projekto kūrėjų pagrindinis tikslas – patogiai ir tiksliai pateikti informaciją apie Lietuvoje veikiančias įmones, organizacijas.

“Esame dar pakankamai jauni šioje rinkoje, tačiau jau apšilome kojas. Turime aiškią viziją, ir mažais žingsneliais judame link jos. Vadinamųjų Lietuvos įmonių katalogų internete gausu, tačiau kai kurie katalogai ne itin patogūs informacijos ieškantiems lankytojams“, – sakė jis.

“Dalis jų – apskritai nerodantys gyvybės ženklų, todėl bandysime užpildyti šią spragą. Be to, daugelyje jų informacija yra pasenusi ir netiksli“, – pridūrė vienas iš projekto kūrėjų.

M.Leipa užsimena, jog projektas ateityje bus tobulinamas atsižvelgiant į konstruktyvius lankytojų siūlymus. Jo teigimu, artimiausiu metu ketinama pristatyti dar kelias tinklalapio naujienas.

************
imoniugidas.lt žiniasklaidoje:

http://www.computerbild.lt/cbl/naujienos/internetas

http://www.elta.lt/zinute_pr.php?inf_id=1211985

http://www.technologijos.lt/n/pranesimai_spaudai/straipsnis?name=S-13412&l=1

http://www.verslosavaite.lt/index.php/Imoniu-naujienos/Interneto-portale-beveik-100-tukst.-bendroviu-ir-organizaciju.html

, , ,

Sorry, comments closed.